søndag den 1. april 2012

Fine sager

Jeg har gennem de sidste år fået en masse tilbud om at teste alt mellem himmel og jord her på bloggen. Jeg har faktisk sagt nej, hver gang da jeg ikke synes det har været varer som jeg personligt kunne stå inde for eller som matchede min blog. 

Da jeg fik tilbuddet om at teste de nye forårsfarver i Holmegaards future serie kunne jeg dog ikke sige nej for jeg elsker simpelthen Holmegaards smukke og klassiske glasvarer og er inkarneret samler af især deres gamle smukke vinglas, men samlede faktisk også allerede på den mere moderne Future serie inden jeg modtog de nye varer her.

Prøv lige at se den fine kande her. Jeg modtog den forleden og er simpelthen så begejstret for den. Den sarte yndlingsturkise farve, de organiske former og det spinkle håndblæste glas gør den i mine øjne til en utrolig smuk kande lige efter mit hoved. Det kan nok ikke have undgået nogens opmærksomhed at jeg samler på kander. Normalt er jeg klart mere til keramik end til glas når det kommer til kander, men denne her det er altså den ny darling i samlingen (;

Future serien tæller foruden kanden her glas og små skåle. 

I morgen drager jeg afsted på påskeferie med familien, men når jeg igen er hjemme har jeg fået mulighed for at lave en give away i samarbejde med Holmegaard så i kan godt glæde jer (;

Rigtig dejlig påskeferie til jer alle

 Nå ja og de her blomsterfrø skla lige med for jeg er kommet i forspiringshumør og meget mere om det senere. De her var en af favoritterne i kolonihaven sidste år, så de skal naturligvis indtage mulden igen i år. De er nemme at få til at gro og rigtig smukke i buketter

6 kommentarer:

 1. Ej, lige netop den serie faldt jeg for ved Inspiration den anden dag. En grøn skål - nøj hvor var den smuk! Så den kom på ønskelisten :-). Det stod ellers i butikken længst væk i et hjørne, så jeg troede, at det var en gammel kollektion! Jeg er ikke så tit i Inspiration o.l. Men kanden der er godt nok også meget smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er altså bare så fin. de grønne glas har vi ogs herhjemme så jo det er rigtig nok at de er fra sidste års kollektion men fine er de nu stadig (:

   Slet
 2. Jeg har også altid haft et svagt punkt for Holmegaard, hvilket den dag i dag kendetegnes ved en stor samling af alt muligt af deres tidsløse design. Mht. glaskander så er jeg sgu noget kritisk mht. rengøring heraf(!) Er der mulighed for at man kan få en hånd+skuresvamp ned i kanden for at komme kalken til livs???? Jeg er nemlig ikke altid lige skide go til at få kanden sat til afdrypning på hovedet efter hver brug :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er heller ikke fan af måden glaskander skal gøres ren på og har derfor aldrig ejet andre glaskander for nej man kan ikke få en skuresvamp derned i så jeg forsøger at huske at stille den til afdrypning i opvaskestativet når jeg alligevel vasker op. Helt generelt er jeg dog af den holdning at tingene er til for at blive brugt så af samme årsag ryger alt hvad vi ejer i opvaskemaskienn (undtaget de gamle holmegaardsglas som jeg har arvet fra min oldemor) og det kongelige porcelæn ryger på bordet til hverdag og fest både til store og små. Det Omend lækre ting er det jo trods alt bare ting og de skla da fre i lyset (;

   Slet
 3. Hej prøv med eddike i jeres kander det er super som kalkfjerner

  SvarSlet
 4. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009