fredag den 27. januar 2012

Dræb dine darlings #2

Så er den koldblodige likvidering i gang. Jeg er gået i totalt forårs pastel mode til trods for at det stormer og sneer uden for mit vindue. Bogen med fine aplikationsmotiver købte jeg på Amazon for længe længe siden, men jeg har aldrig rigtig før fået taget mig sammen til at prøve nogle af modellerne af. 

Nu skulle det være og det var faktisk rigtig hyggeligt at sysle med (:

Kjolerne her er til en lille pige der elsker pasteller men lignende modeller kommer til salg i blogbutikken

17 kommentarer:

 1. Hello,

  thats soooo cute.
  I love it!


  Greatings send you Conny

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much Conny. I am happy that you liked thes dresses (:

   Slet
 2. wauw nogle flotte kjoler!! Bogen ser spændende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jamen den bog er faktisk meget fin altså uden at man sådan er helt oppe at køre. Det er som så meget andet sådan lidt gammel vin på nye flasker men præsenteret fint og det kan jo i sig selv være nok så inspirerende (:

   Slet
 3. Så fint... Jeg har altså forsøgt at sende dig kommentarer et hav af gange, men der er noget galt med blogger.. hver gang jeg trykker send, så kommer der bare en blank side.. Nu har jeg dog haft held med at sende et par gange, så mon det er lykkens gang hos dig nu?? :)

  Jeg er SÅ glad for at du er tilbage med din inspirerende blog.. Elsker når der popper nye indlæg op.. :)

  Go weekend.. I det pastel farvede snevejr.. Jeg ved præcist hvordan du har det! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rakel. Sikke mærkeligt med de tekniske problemer. Jeg har ikke selv haft problemer men har godt hørt om at der skulle være det, særligt med internet eksplorerer.. Ihvertfald dejligt at det tilsynladende er løst nu og jeg er glad for at du stadig hænger på herinde Rakel, selvom der af og til er ret langt mellem opdateringerne herinde (:

   Rigtig god weekend til dig og dine også og ja du ved om nogen hvordan det er at være i pastel humør tror jeg (:

   Slet
 4. Jaaaaaaa, det VAR lykkens gang..... :)))

  SvarSlet
 5. Svar
  1. Tusind tak Helena og rigtig god weekend til dig også (:

   Slet
 6. Skønne kjoler:) Jeg har også hevet de lyse stoffer og garn'er frem...;)
  Og som Rakel synes jeg også det er skønt at se nye indlæg fra din kant;)
  God weekend..
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anne. Jeg nyder nu også at læse med inde ved dig og synes også selv det er hyggeligt at være kommet lidt i blogger humør (og tid ikke mindst...) igen. Spændende at se hvad du får trylllet frem med dine lyse stffer og garner. Vil glæde mig til at se med på sidelinien (:

   Slet
 7. Skønne kjoler fra din hånd:)
  ang dit indlæg om hvor i lander i landet og hvor du skal have din sidste studietid... Kbh og Århus er vidunderlige byer- absolut. så jeg håber meget, at de trækker det for dig. Vil dog lige fortælle at Esbjerg ikke er så slem, som det lyder:) Byen virker kedelig og trist, men når man har fundet de smukke steder- som der er rigtig mange af- så er byen faktisk meget ok at være i:)
  Krydser for det I håber på,
  god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jamen jeg synes såmænd ikke at tanken om at bo i en mindre by i sig selv virker ret afskrækkende. Det er mere det med at evt skulle flytte væk fra vores og børnenes store og gode netværk her og ikke mindst vores fantastiske bedsteforældre, som hjælper os meget i hverdagen.. py ha.

   Men hvis det nu alligevel bliver Esbjerg må jeg lokke dig til at lave en lile guide til alle de gode steder på egnen. Det er altid godt at starte op med lidt insider viden (:

   God weekend til dig også

   Slet
  2. med hensyn til bedsteforældrene, så ved jeg desværre ikke hvordan det er, at have dem tæt på. Men jeg gætter på, at det må være absolut vidunderligt. Savner i hvert fald tit min mor og søster:) Det gør pigerne også.
   Jeg laver gerne en guide til de gode steder:) og så er Fanø absolut fantastisk:)
   lykke til...

   Slet
 8. Ihh hvor er de bare smukke og skønne og fine og alt muligt.

  virkelig fine, de ville i den grad også klæ mine to skønne tøser :-)

  Rigtig dejlig weekend til jer alle

  SvarSlet
 9. Hvor er det fint! Jeg er helt vild med stoffet med de små grønne firkløvere, der vil jeg nok have svært ved at "kill-your-darlings";-)

  SvarSlet
 10. OH boy OH boy - det er da fuldstændig vanvittig vidunderlige kjoler du sysler med Iben!! Jeg er HELT solgt - det kommer ikke som en overraskelse vel, hehe?
  Kh

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009