onsdag den 24. august 2011

Kolonihaven

Forleden dag kom jeg til at tænde for computeren hos en veninde og kiggede mig en tur omkring i blogland. Hos én af mine yndlingsbloggere stod der Pusteblomster i blogrullen. Nedenunder var indlægstitlen "Forårsdag".. Blogger havde sat dato på. For 4 måneder siden!!! Gisp

Godt nok synes jeg sommeren og åbenbart også foråret har været travlt. Barske eksaminer, en lang rejse i Indonesien, og en masse andet men alligevel. Det er åbenbart længere siden jeg har kigget forbi blogland end jeg lige selv gik og troede.

Denne sommer har vi fremlejet lejligheden og flyttet ud i vores skønne kolonihave. Dét har sat en automatisk stopper for internettrafikken, så endnu en årsag til at blogland ikke har været ret tilgængeligt. Kameraet har nu ikke ligget i skabet hele sommeren og derfor synes jeg at i skal have lidt sommerstemning fra min kolonihave på denne lettere grå dag (:
5 kommentarer:

 1. Sikke smukke farver og billeder. Bloggen løber heldigvis ingen vegne.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 2. Hej Iben...

  Hvor dejligt at se en af mine yndlingsbloggere på bloggen igen!! jeg nærmest råbte Puuuusteblomster da jeg lige så at der var indlæg fra dig.. :)
  hvor er det sommerdejlige billeder, jeg tænker I må have haft en fantastisk dejlig sommer i kolonihaven... :)
  Glæder mig til meget mere ikk.. ?
  Kram.. :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at "se" dig igen på bloggen ;O)

  SvarSlet
 4. Sådan kan det gå, og livet skal jo leves!
  Der ser dejligt ud i kolonihaven, hvem drømmer ikke om sådan en! Mmm lækre grønsager af egen avl... Gid det var mig!

  SvarSlet
 5. Tusind tak for de søde kommentarer. Det er dejligt at føle sig velkommen tilbage og lidt rørende at i ikke helt har glemt mig i disse mange stillestående måneder på bloggen. Jeg vil prøve at oppe mig lidt med at få gang i bloggen her i den nærmeste fremtid. Døjer stadig massivt med internetproblemer. Dagens problem er f.eks. at internettet i dag tilsynladende kun virker fra kærestens konto her på computeren. Dvs alle billederne er på én konto og internettet på den anden... suk, teknik.

  Have en dejlig Tirsdag derude, så dejligt at "se jer" igen (:

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009