søndag den 25. september 2011

Balloner

Det var det syn der mødte os i mindeparken her til aften. Det var et meget smukt og fascinerende syn at se de farverige luftballoner stige til vejrs og svæve ind over byen.

 Vidste i mon godt at det i dag er luftballonens 200 års fødselsdag? Og sikke da en smuk dag at fejre dette på. Perfekt til en flyvetur og også til en lille spontan picnic på græsset i parken (:















lørdag den 24. september 2011

En efterårsaften

 I dag har vi været til fødselsdag hos en helt særlig lille pige, som blev 3 år. Hygge med gode venner og alt for mange kager fra morgen til sen eftermiddag, så vi var alle ret flade da vi kom hjem og måtte ligge på sofaen og slå mave og komme os over alle de kalorier vi har indtaget. Alligevel blev der plads til en tomatsuppe oveni og aftenen har ungerne og jeg tilbragt i haven med at lege og samle æbler og bær og lave en græskarlanterne, som nu står og spreder lidt lys og varme på den allerede mørke Septemberaften. Græskarkernerne er i ovnen og giver en dejlig duft i hele hytten og nu glæder vi os til at få dem på vores musli i morgen tidlig (:


Så er der vist ingen der er i tvivl om hvilken størrelse ble Kalle bruger (;








Dyb koncentration. Det er faktisk ikke så nemt at få sådan en fætter helt renset for kerner og kød



 Vores gamle legehus der snart er begravet i ukrudt blev også genopdaget og der er bare ikke noget som at åbne og lukke vinduet i én uendelighed..



Stadig pusteblomster i haven selvom vi nu kan skrive 24. September




De føromtalte støvler. Ahrmen de er bare endnu federe end jeg havde forventet. Jubel


Og her står han så og pryder vores ret så ikke ret flotte trappe til baghuset


Lucca har også lavet blomsterparfume. Gæt selv hvor velduftende sådan én er efter en uge med låg på..



fredag den 16. september 2011

Overskud

-Det er ikke det jeg synes vi har alt for meget af herhjemme. Med arbejde og skole, unger, venner, børn og alt for mange aftaler og mit studies allersidste og allerstørste eksamen hængende som en sort sky over hovedet 24-7 kan det hele somme tider virke en lille smule uoverskueligt

-Hvad er så skønnere end et par forældre, der kommer forbi med nærvær og overskud til både store og små. De ordner og fikser og arrangerer og serverer så man lige kan lidt igen og sørme om ikke også de tager de 2 små guldklumper med hjem og beholder dem helt til Lørdag morgen.

Jeg savner dem allerede de små, men hold op hvor er det skønt med sådan en fredag, hvor man kun skal tænke på sig selv. Vi har fået nybagte boller til morgenmad i bedste weekendstil, der har været tid til at lave kage (blomme naturligvis...) og ro på med læsningen for jeg fortsætter da bare så længe jeg orker og i aften skal jeg ud og spise med min kæreste.

Sådan skal en Fredag se ud. Så kan man lige lidt igen..

Tusind tak mor og far. I er de allerbedste af slagsen (:

Også god weekend til i andre derude


Ja blomster har de skam også med. Disse skønheder er fra vores kolonihave


Morgenmad som den skal se ud. Det er naturligvis Genbrugsboller




torsdag den 15. september 2011

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009